ÅRETS FIRMAJULEGAVER 2023 SPECIALFREMSTILLEDE HÅNDKLÆDER

LÆKRE HÅNDKLÆDER OG HÅNDKLÆDESÆT

SIGNALVÆRDIEN I FIRMAJULEGAVER

VÆLGER DU DEN RIGTIGE JULEGAVE TIL DINE ANSATTE OG SAMARBEJDSPARTNERE?

Når virksomheder vælger at give sine ansatte og samarbejdspartnere en firmajulegave, så handler det basalt set om, at det er tanken der tæller. Det er firmaets måde at sige ”tak for året og tak for godt samarbejde”.

En firmajulegave handler ikke kun om at værdsætte de ansatte for den indsats de har ydet i det forgangne år, men også om at fastholde medarbejdere, og om at sende et signal til kommende kolleger, ligesom det er med til at skabe medarbejdere, der kan fortælle en positiv historie udadtil om virksomheden.

Firmajulegaver skal kunne nogenlunde det samme som de gaver, du får fra familien.

Den skal vise, at der er en, der har brugt tid, lagt tanker og følelser i at finde en passende gave.

Der ligger et potentiale for virksomheden, når det kommer til julegaver til ansatte og samarbejdspartnere. Men det kræver energi. Man kan let give noget, der er for dyrt, for billigt eller for upersonligt.

LÆKRE HÅNDKLÆDER I TRENDY DESIGN OG FARVER

HELE HÅNDKLÆDESÆT PAKKET I FLOTTE POSER ELLER SPECIALUDVIKLEDE GAVEÆSKER

Firmajulegave med betydning

Selvom flere og flere lader det være op til medarbejderne selv, hvad der skal under træet, så vælger en del virksomheder at give den samme julegave til alle. Det er typisk noget, der symboliserer virksomheden.

Det er ofte noget, der fortæller en historie. Noget, som medarbejderne kender, og som har en værdi i form af en historie.

Virksomheden får således en enestående mulighed for at sende vigtige signaler til sine omgivelser. Mange virksomhedsejere undervurderer værdien af at få lov til at vælge netop den gave, som virksomheden mener dækker over året, der er gået.

Eksempel på et tema til firmajulegaven

Et eksempel kunne være, at året har været præget af mange eller store forandringer, som f.eks. implementering af et nyt IT system, flytning eller en fusion.

I sådanne tilfælde kan et håndklæde eller et helt håndklædesæt være en rigtig god idé som årets firmajulegave. Vedlagt et julekort med en tak til medarbejderne og deres familier for en stor indsats, vil signalere, at virksomheden vægter de bløde værdier højt og at man som medarbejder kan ”tørre sveden af panden”.

Hver gang håndklædet eller håndklæderne tages i brug vil medarbejderen og dennes omgivelser således blive mindet om virksomhedens anerkendelse af indsatsen.

Håndklæder kan ramme bredt

For at ramme de flestes smag kan et sådant håndklæde eller hele håndklædesæt fremstilles i neutrale farver, i et neutralt mønster eller med virksomhedens logo indvævet diskret som et relief i håndklædet.

Der er rigtig mange muligheder. Super lækre, klassiske håndklæder og flotte, trendy designs. Vælg selv farver og størrelser.

Ønskes der ikke noget mønster eller motiv, så kan virksomhedens logofarve være en mulighed, ligesom det er muligt at indvæve en tekst i håndklædets strop, eller indvæve en etiket i siden.

HVAD BLIVER ÅRETS FIRMAJULEGAVE 2023?

VORES BUD ER HELE HÅNDKLÆDESÆT PAKKET I FLOTTE POSER ELLER SPECIALUDVIKLEDE GAVEÆSKER

VI HAR ERFARINGEN

Vi er et team af samarbejdspartnere, som, i mange år, har arbejdet sammen om fremstilling af håndklæder med vævet logo.

VI ER PASSIONEREDE

Vi har det fælles mål, at fremstille netop det håndklæde, som du har brug for, så du kan få mest mulig for dit markedsføringsbudget.

VI ER KVALITETSBEVIDSTE

For os handler det om at være din fore-trukne samarbejdspartner, og det kan vi kun opnå ved at levere det aftalte til aftalt tid.

SKAL VI FREMSTILLE ÅRETS FIRMAJULEGAVE FOR DIG?