GAVER TIL ANSATTE - JUL 2023

LÆKRE HÅNDKLÆDER OG HÅNDKLÆDESÆT

HÅNDKLÆDER SOM JULEGAVER TIL DINE ANSATTE OG SAMARBEJDSPARTNERE

HÅNDKLÆDER ALENE ELLER PAKKET SAMMEN MED ANDET GODT

Julegaver til ansatte 2023? Fra firmaet?

Vi tilbyder at fremstille helt unikke julegaver til dine medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi kan fremstille lige netop det håndklæde, som du synes vil afspejle dit firmas image og fortælle lige netop DET, som du står for.

Ønsker du at fremstå som en seriøs virksomhed, hvor du vægter medarbejderne trivsel og velvære højt? Så kunne et håndklæde eller et helt håndklædesæt være en ide til årets firmajulegave til dine ansatte.

Eller du ønsker at fremstå som en trendy og modebevidst virksomhed? Så kunne et specialudviklet håndklæde, i dine firmafarver, være en idé til julegaver til ansatte i 2023. Altså dine ansatte.

Håndklædet kan være et symbol på det år, hvor I fusionerede med et andet firma eller hvor I fik implemeneret et større IT system.

Året 2023 med "sved på panden" hvor indsatsen blev værdsat med et håndklæde eller et helt håndklædesæt.

Ønsker du at tilgodese hele familien kunne håndklæderne eventuelt pakkes sammen med andet godt.

Vi kan tilbyde at pakke håndklæderne i specialfremstillede æsker. Gaveæsker hvor der evt. kunne være lidt ekstra plads til en flaske eller en æske chokolde.

Kun fantasien sætter grænser.

Julegaver til ansatte 2023 - gaver med betydning

Selvom flere og flere lader det være op til medarbejderne selv, hvad der skal under træet, så vælger en del virksomheder at give den samme julegave til alle.

Gaven er typisk noget, der symboliserer virksomheden.

Det er ofte noget, der fortæller en historie. Noget, som medarbejderne kender, og som har en værdi i form af en historie.

Virksomheden får således en enestående mulighed for at sende vigtige signaler til sine omgivelser.

Mange virksomhedsejere undervurderer værdien af at få lov til at vælge netop den gave, som virksomheden mener dækker over året, der er gået.

Eksempel på et tema til firmajulegaven 2023

Et eksempel kunne være, at året har været præget af mange eller store forandringer, som f.eks. implementering af et nyt IT system, flytning eller en fusion.

I sådanne tilfælde kan et håndklæde eller et helt håndklædesæt være en rigtig god idé som årets firmajulegave.

Vedlagt et julekort med en tak til medarbejderne og deres familier for en stor indsats.

En sådan gave vil signalere, at virksomheden vægter de bløde værdier højt. Og at man som medarbejder kan ”tørre sveden af panden”.

Hver gang håndklædet eller håndklæderne tages i brug vil medarbejderen og dennes omgivelser således blive mindet om virksomhedens anerkendelse af indsatsen.

Håndklæder kan ramme bredt

For at ramme de flestes smag kan et sådant håndklæde eller hele håndklædesæt fremstilles i neutrale farver, i et neutralt mønster eller med virksomhedens logo indvævet diskret som et relief i håndklædet.

Der er rigtig mange muligheder.

Super lækre, klassiske håndklæder og flotte, trendy designs.

Vælg selv kvalitet, design, farver og størrelser.

Ønskes der ikke noget mønster eller motiv, så kan virksomhedens logofarve være en mulighed. Det er også muligt at indvæve en tekst i håndklædets strop, eller indvæve en etiket i siden.

Firmajulegaver som værdsættes af dine ansatte og samarbejdspartnere.

VI HAR ERFARINGEN

Vi er et team af samarbejdspartnere, som, i mange år, har arbejdet sammen om fremstilling af håndklæder med vævet logo.

VI ER PASSIONEREDE

Vi har det fælles mål, at fremstille netop det håndklæde, som du har brug for, så du kan få mest mulig for dit markedsføringsbudget.

VI ER KVALITETSBEVIDSTE

For os handler det om at være din fore-trukne samarbejdspartner, og det kan vi kun opnå ved at levere det aftalte til aftalt tid.

SKAL VI FREMSTILLE ÅRETS FIRMAJULEGAVE FOR DIG?