Badehåndklæde, badelagen eller almindelig størrelse

Håndklædestørrelse som et badelagen eller...?

» Hvilke håndklædestørrelser er mulige?

» Skal håndklædet fylde mindst muligt?

» Skal håndklædet kunne skjule hele kroppen?

» Golfhåndklæde, bar eller restaurant...?

Badehåndklæder, badelagen med logo

Håndklædesæt til hele badeværelset...?

» Hvor stort er dit budget? 

» Hvor mange sæt har du brug for?

» Gængse håndklædestørrelser til badeværelset?

» Bademåtter?

VI FREMSTILLER HÅNDKLÆDER I ALLE GÆNGSE HÅNDKLÆDE STØRRELSER OG SPECIALMÅL

Standard bredder

En væv kan indstilles til at væve forskellige bredder, men ikke ubegrænset. Vi kan væve i 30 cm, 50 cm, 70 cm, 80 cm og 100 cm bredder.

Hør nærmere...

Variable længder

Håndklædelængder kan variere. For eksempel behøver et spinningshåndklæde ikke at måle 100 cm i længden. Det kan også væves 130 cm.

Hør nærmere...

Specialmål på håndklæder

Vi har mulighed for at producere forskellige håndklædelængder, men er bundet af visse standard bredder.

Hør nærmere...

STANDARD HÅNDKLÆDE STØRRELSER

30x30 cm vaskeklud - engangshåndklæde

Lille kvadratisk håndklæde, som anvendes til ansigtsvask og på nogle restauranter, som engangshåndklæder. Logo kan broderes på eller væves ind i stroppen.

30x50 cm gæstehåndklæde

Typisk håndklædestørrelse for et traditionelt gæstehåndklæde. Gæstehåndklæder synes at være erstattet af det lidt større håndklæde, som vi kalder et almindeligt håndklæde.

30x100 cm spinninghåndklæde

Et spinninghåndklæde har længde som et almindeligt håndklæde, men er knap så bredt, således at det fylder, og dermed varmer, mindre om nakken.

50x40 cm golfhåndklæde

Et golfhåndklæde er praktisk, når det er foldet i tre, inden det monteres med metalringen til karabinhagen. Der er meget frotté at tørre med, uden at håndklædet slæber efter bag'en.

50x100 cm alm. håndklæde

Dette er den mest gængse håndklædestørrelse. Anvendes til at tørre hænder, og måske hår, i det daglige. Håndklædet hænger på de fleste badeværelser og måske også i køkkener...

70x140 cm badehåndklæde

Denne håndklædestørrelse er nok den mest gængse størrelse. Denne størrelse kaldes også et badelagen. En god størrelse, såvel på bade-værelset som i sportstasken og på stranden...

80x180 cm strandhåndklæde

Et strandhåndklæde, badelagen, eller saunalagen, som det også kaldes, er både lidt længere og lidt bredere end det gængse badehåndklæde. Længden gør den velegnet til såvel stranden som solvognen.

95x180 cm strandhåndklæde

Et strandhåndkæde med et stort motiv trykt på hele overfladen af håndklædet, Dette håndklæde er det vi forbinder med et reklamehåndklæde. Det har en god størrelse til stort set alle formål, såvel ude som inde.

100x150 cm badelagen

Et badelagen, eller saunalagen, som det også kaldes, er både lidt længere og lidt bredere end det gængse badehåndklæde. Populært sagt, så dækker et badelagen hele kvinden, hvorimod et badehåndklæde dækker lænden hos en mand.

100x180 cm saunahåndklæde

Et saunahåndkæde har en god størrelse hvad enten det bruges i saunaen i wellnesscentre eller på stranden. Det har en god størrelse til solvogne og strandstole. Eller blot til at brede ud på stranden som et tæppe.

100x200 cm strandhåndklæde

En håndklædestørrelse på 1 x 2 meter holder de fleste tæer fri for sand på stranden. Håndklædet kan forsynes med en lomme til en pude  bøger, nøgler og mobiltelefoner. En lomme beskytter mod solen og sandet, og måske også mod tyveri...

Håndklæde_Størrelses-forhold

Ofte stillede spørgsmål:

Sådan gør andre:

Ringkjøbing Landbobank har valgt at få sine håndklæder fremstillet i størrelsen 70x140 cm. Denne størrelse egner sig godt til både børn og voksne og anvendelsesmulighederne er derfor store.

Mange sportsklubber vælger den gængse størrelse på et badehåndklæde, som måler 70x140 cm. Utrolig populær størrelse både til håndklæder med tryk og håndklæder med indvævet eller broderet logo.

Få et uforpligtende tilbud

Håndklæder kan fremstilles i mange mål. Her har vi nævnt de mest almindelige. Hvis du har specielle ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os

Om Uniquemade A/S

Uniquemade er din direkte forbindelse til håndklædeproducenterne. Vi har samarbejdspartnere, som er ansvarsbevidste, kvalitetsbevidste og miljøbevidste. Vi, og vores samarbejdspartnere, forstår vigtigheden af at levere det aftalte til aftalt tid.

Kontakt os

+ 45 28 14 82 00 post@uniquemade.dk