t: + 45 28 14 82 00 | e: post@uniquemade.dk

HÅNDKLÆDESÆT - REKLAMEHÅNDKLÆDER - SPORTSHÅNDKLÆDER - B2B - ENGROS

HÅNDKLÆDER MED LOGO

Dit gavebudget rækker længere...

Uniquemade producerer håndklæder med eller uden logo - direkte - uden fordyrende mellemled

ac1

Håndklæder med logo

Få fremstillet dine egne håndklæder med logo, firmanavn eller slogan. Vi broderer, trykker eller indvæver direkte på håndklædet.

Håndklæder med logo behøver ikke at "larme". Logoet kan indvæves diskret i håndklædet, og alligevel vil alle, der kender firmaet og logoet kunne se meningen.

Garnfarvet logo håndklæder i produktionen Uniquemade

Håndklæder i egne farver

Du kan få indflydelse på håndklædets farve, vægt, kvalitet mm. Dine farver kan anvendes i garnet, håndklædet, broderiet, trykket eller i stroppen...

Hele håndklædet kan farves i netop i dit firmas farve. Eller håndklædet kan indfarves i en diskret farve og påsyes en lille label med logoet indvævet - måske er en label i firmafarven nok til at modtageren vil genkende afsenderen.

Logo Håndklæder b2b engros Uniquemade

B2B håndklæder - engros

Uniquemade specialfremstiller badekåber og håndklæder med logo, engros. Det vil sige, at vi fremstiller efter specialønsker og i større mængder...

Netop hvor mange håndklæder vi er nødt til at fremstille ad gangen afhænger af mange faktorer. F.eks. er vævemetoden, antal farver, design, printmetoden etc. afgørende for en mindste produktion.

Vi er med hele vejen...

Idé og strategi

Gennem markedsføring sender du signaler. Og vi ved hvor vigtigt det er, at du sender de rigtige signaler til dine omgivelser, og at du samtidig får dine reklame kroner til at række så langt som muligt. Vi deler gerne vores erfaringer med dig.

Produktudvikling og design

Et håndklæde med dit logo og firmanavn, i dine farver og med dit budskab er en del af dit DNA. Vi giver gerne vores input til produktudvikling af håndklædet og til de mange designmuligheder du har at vælge imellem.

Produktion og levering

Vi producerer, pakker og leverer. Kvalitetsbevidst og under hensyntagen til miljøet. Uniquemade er med i hele processen. Vi er først tilfredse, når de færdige håndklæder er leveret hos dig, i aftalt kvalitet og til aftalt tid.

Idé og strategi
%
Produktudvikling og design
%
Produktion og levering
%

Håndklæder med broderet logo

Et broderet logo på et håndklæde kan fremstå i originalfarver, eller broderes i samme farve som håndklædet - altså diskret, tone-i-tone.

Garnfarvet logo håndklæde

En mulighed er, at indfarve garnet inden håndklædet væves. Det en god idé, hvis du ønsker et meget stort motiv på håndklædet.

Håndklæder med trykt logo

Et motiv trykt på et håndklæde giver mulighed for flere farver end et garnfarvet håndklæde. Tryk er også særligt velegnet til store motiver.

Gængse håndklæde størrelser eller specialmål?

Håndklæder kan produceres i mange standard mål, og derudover kan vi tilbyde mange specialmål

30x30 cm vaskeklud

Lille kvadratisk håndklæde, som anvendes til ansigtsvask og på nogle restauranter, som engangshåndklæder. Logo kan broderes på eller væves ind i stroppen.

30x50 cm gæstehåndklæde

Typisk håndklædestørrelse for et traditionelt gæstehåndklæde. Gæstehåndklæder synes at være erstattet af det lidt større håndklæde, som vi kalder et almindeligt håndklæde.

30x100 cm spinninghåndklæde

Et spinninghåndklæde har længde som et almindeligt håndklæde, men er knap så bredt, således at det fylder, og dermed varmer, mindre om nakken.

50x40 cm golfhåndklæde

Et golfhåndklæde er praktisk, når det er foldet i tre, inden det monteres med metalringen til karabinhagen. Der er meget frotté at tørre med, uden at håndklædet slæber efter bag'en.

100x150 cm badelagen

Et badelagen, eller saunalagen, som det også kaldes, er både lidt længere og lidt bredere end det gængse badehåndklæde. Populært sagt, så dækker et badelagen hele overkroppen, torsoen, hvorimod et badehåndklæde dækker lænden, rundt om livet.

50x100 cm alm. håndklæde

Dette er den mest gængse håndklædestørrelse. Anvendes til at tørre hænder, og måske hår, i det daglige. Håndklædet hænger på de fleste badeværelser og måske også i køkkener...

100x180 cm saunahåndklæde

Et saunahåndkæde har en god størrelse hvad enten det bruges i saunaen i wellnesscentre eller på stranden. Det har en god størrelse til solvogne og strandstole. Eller blot til at brede ud på stranden som et tæppe.

70x140 cm badehåndklæde

Denne håndklædestørrelse er nok den mest gængse størrelse. Denne størrelse kaldes også et badelagen. En rigtig god størrelse, såvel på badeværelset som i sportstasken og på stranden...

100x200 cm strandhåndklæde

En håndklædestørrelse på 1 x 2 meter holder de fleste tæer fri for sand på stranden. Håndklædet kan forsynes med en lomme til en pude, eller lommer til bøger, nøgler og mobiltelefoner. En lomme beskytter mod solen og sandet, og måske også mod tyveri...

Håndklæder_med_logo_Størrelsesforhold_specialmål

Frotté, velour, jaquard, relief, præg...?

Uniquemade producerer håndklæder helt fra bunden, så du bestemmer design og finish

Frotte_håndklæde_plain_luksus_med_logo

Frotté håndklæder

Frotté er en vævemetode hvor der er lige lange løkker på begge sider af håndklædet.

Plain frotté er særlig velegnet til håndklæder med broderet logo.

Vi fremstiller frottéhåndklæder både med og uden den traditionelle bort.

Velour_håndklæde_opskåret_frotte_med_logo

Velour håndklæder

Velour er en videreforarbejning af frotté. Frotténs løkker skæres op efter at håndklædet er vævet.

Velour er den foretrukne metode til trykte håndklæder med et ofte farverigt og komplekst mønster. Og ofte et logo eller motiv, som dækker fra kant til kant af håndklædet.

Jacquard_vævet_garnfarvet_håndklæde_med_logo

Garnfarvet, indvævet

Garnet dobbelttvindes og farves i de to farver, som logoet ønskes vævet med.

Farverne angives ved hjælp af Pantonefarver.

Indvævet logo er særligt velegnet til store, enkle logoer, med et klart budskab.

Relief_vævet_håndklæde_med_logo

Relief, indvævet logo

Relief eller præg. F.eks. kan et logo forstørres så meget, at det kommer til at fremstå som et pænt mønster på et stort badehåndklæde.

Håndklædet kan indfarves i alle pantone farver. Kan være en diskret løsning.

Bliv klogere på fremstilling af håndklæder...