WEGO

Økologiske håndklæder og badehåndklæder
...fremstillet af certificeret, økologisk dyrket bomuld.

Disse økologiske håndklæder er fremstillet af certificeret økologisk bomuld. Det vil sige, bomuld dyrket uden brug af kemiske pesticider, herbicider og kunstig gødning.

Wego - way we go - håndklæderne er produceret under størst muligt hensyntagen til miljøet og er Vegan certificeret.

Foruden at bomulden er økologisk dyrket (organic), er hele fremstillingsprocessen underlagt strenge etiske og miljømæssige krav.

Håndklæderne er desuden indfarvet med fem forskellige, naturlige farver.

Håndklædernes enkle design, uden den traditionelle bort, gør håndklæderne velegnet til logo broderi. Et håndklæde uden bort giver stor frihed til at placere et broderi. Kun fantasien sætter grænsen...

Logo: Håndklæderne er velegnet til broderi.

Kvalitet: 100% økologisk dyrket bomuld

Vægt: 450 g/ m²

Størrelser:

50x100 cm
70x140 cm

Farver: > Se farvekortet
- åbner i nyt vindue

 

   

Produktion af økologiske håndklæder

Alle vores håndklæder er som minimum Økotex certificeret. Vi fremstiller også økologiske håndklæder og håndklæder med GOTS certifikat.

Som udgangspunkt er det mildeste miljømærke indenfor fremstilling af tekstiler Økotex. Lidt skrappere er økologisk. Det går dog mest på dyrkningen af bomulden. Et GOTS certificeret håndklæde er fremstillet af økologisk dyrket bomuld samtidig med at der stilles miljømæssige krav til produktionen.

En vugge til grav filosofi.

Læs meget mere om fremstilling af miljøvenlige og certificerede håndklæder, badehåndklæder, badelagner og strandhåndklæder, herunder.